top of page
Model with Braid
Hathor, organic hair care products

HATHOR ØKOLOGISKE HÅRPRODUKTER HISTORIEN

DET HELE STARTEDE MED VORES KÆRLIGHED TIL NATURLIG SKØNHED

Hele motivationen bag HATHOR PRODUCTS udspringer af et ønske om at gøre det anderledes og bedre. Samtidig havde vi den holdning, at produkter skal virke, de skal have et formål, og så skal de ikke belaste naturen eller udsætte forbrugeren for unødige indholdsstoffer.
Disse grundværdier er afsættet for alle vores hår- og hovedbundsplejeprodukter, og de er stadig vores rettesnor i forhold til samtlige aspekter af HATHORS univers i dag.
Vi fremstiller kun produkter, der har et formål som for eksempel vores Refine hårkur til beskadiget, afbleget og tørt hår. Vi tilbyder problemløsere til vores brugere, så vi introducerer ikke nye produkter bare for at lave noget nyt.
Vores linje har altid været, det vi kalder kompakt men komplet. Det vil sige, at vi ikke har introduceret nye produkter, før vi mente, der var et reelt behov, vi kunne løse med det pågældende produkt. Et produkt skal have en reel berettigelse og ikke blot være udtryk for en nyopstået trend

Se Hathor hårprodukter her

_edited.jpg

HATHOR MENER

Oprindeligt stammer navnet Hathor fra det gamle Egypten. Hathor betød “øjet of RA”, som var en egyptisk gudinde, der blev tilbedt på grund af sin skønhed, livsglæde og ærlighed. Nu er hun blevet et tidsløst symbol for HATHORS værdier og kvalitet. 
Hathor repræsenterer det naturlige og den rå skønhed, som bliver leveret gennem vores ny organiske hårkollektion. 
Genopliv den naturlige hårpragt. En dråbe af Hathor giver et strejf af energi i sin reneste form. Få nyt, beriget og strålende hår som en ægte egyptisk gudinde.

Hathor udfordrer den professionelle hårproduktindustri med sine nye organiske produkter.
 
Drømmen var at designe og kreere hårprodukter med omsorg, kærlighed og respekt for verdenen omkring os. Et mål som for både kunder og klienter er opnået.
 
Hathors mission er startet med en serie af organiske “touch” produkter i et nyt smukt design, der vil hengive dit hår med hver en dråbe og dermed genskabe dit hår indefra og ud. Det vil blive stærkere, sundere og mere skinnende - det er et løfte. 

 

Hathor Products.jpg

VI TÆNKER PÅ DIG OG NATUREN

Vi er konstant på jagt efter den mest fair, bæredygtige og miljøvenlige løsning i relation til råmaterialer og produktion.
Vores omgivelser, og hvordan vi påvirker den, er en kæmpe bekymring for de fleste af os. Hvad kan vi som individer eller som firma gøre for at reducere vores indvirkning på miljøet?
Vi mener, at man skal gøre så meget, man kan. Des mere man gør, desto bedre. Som firma ønsker vi at være på forkant, når det kommer til udvikling af nye tiltag og koncepter


HATHOR PRODUCTS DANMARK – Tager disse minimumskrav yderligere et trin op i jagten på certificeringsstandarder

• fravær af GMO, parabener, phenoxyethanol, nanopartikler, silicium, PEG, syntetiske parfumer og farvestoffer, ingredienser, der er afledt af dyr (medmindre de er naturligt fremstillet af dem: mælk, honning osv.)
Emballagens biologisk nedbrydelige eller genanvendelige karakter.
• at mindst 10% af et produkts ingredienser kommer fra økologisk landbrug og 95% skal komme fra naturlige plantekilder.
Af hensyn til miljøet og dit helbred

Hathorproducts.dk indeholder 99% naturlige ingredienser, og de fleste produkter indeholder mere end 40% certificerede ingredienser fra organisk landbrug. I forlængelse af dette indeholder alle produkter vedvarende og lokale råmaterialer og produceres 100% af vind energi.

Hathor produkter Danmark.jpg
bottom of page