top of page

B2B

Hathor Danmark - Din Forretningspartner

Der er sikkert mange af jeres kunder, der har problemer med hårtab eller tyndt og ødelagt hår. For ikke at nævne irriteret hovedbund eller tørt hår. Vi var i den situation, og ligeledes var mange af vores kollegaer også dette.

Som du sikkert ved, vokser markedet for produkter, der kan stimulere hårvækst, fugtgive, genskabe den naturlige balance, modvirke skæl og mange andre problemer, (som er skabt af klimaet, kemikalier, hårdt vand og mange andre udefrakommende faktorer) der stiger konstant. 

Det er ikke så underligt, at der er så stor interesse i det rigtige produkt, netop til at genskabe hårvækst og modvirke hårtab, eftersom vi i større og større grad bliver udsat for så mange udefrakommende faktorer, der kan påvirke vores hår.
Ikke desto mindre er det svært at finde det rigtige produkt mellem de tusindvis af produkter, der er at vælge mellem til netop din butik. 

Med vores dansk producerede hårprodukter og mange års erfaring, vil vores brand HATHOR tilfredsstille din kundes behov, og se en stor forandring allerede efter én uge. Det er nødvendigt at bruge vores produkt i mindst en uge, for at håret kan vænne sig til det og genskabe sin naturlige balance. 


HATHOR produkterne vil først prøve at udrydde alle kemikalierne og herefter naturligt genopbygge håret ved hjælp fra de organiske ingredienser og olier, der er i vores produkt. HATHOR (os) kan tilbyde en komplet kollektion af produkter fra shampo, der gør håret sundt, til behandlinger og styling-produkter – som alle er organiske.
 

Vi tilbyder:

•    Fair indkøbspriser og ingen konkurrerende priser
•    Levering direkte fra vores fabrik i Midtjylland
•    Hurtig levering 
•    Hjælp til salgsstrategier 
•    Produkter med bevislig effekt - et produkt der lever op til sit formål
•    En sundere livsstil med organiske hårprodukter for dine kunder.

Kontakt os

Lad os tage en snak om jeres behov og hvilke produkter, der bedst egner sig til jeres kunder.
I kan kontakte os på info@hathorproducts.dk eller via vores kontakt formular nedenfor.

Styrk dit salg med vores økologiske hårplejeproduktlinie

Læs ,ere om vores produkter her: https://hathorproducts.dk/shop

Tak for din indsendelse.

Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

bottom of page